Les Quatre Saisons B&B Vogezen

ONZE CHAMBRES D'HÔTES (Bed & Breakfast VOGEZEN)

Chambres d'hôtes Les Quatre Saisons is, sinds 2004, gevestigd in een authentieke gerenoveerde stadsboerderij uit 1706 in het zuiden van de lage Vogezen.  Schilderachtige dorpjes, veelal met lage huizen gegroepeerd rond een kerkje, lijken nonchalant in het prachtige landschap te zijn uitgestrooid. Martinvelle is een van die dorpjes in de Vogezen met 131 inwoners en gelegen op een afstand van ca 600 km van Utrecht. In een gebied waar de lucht nog zuiver is en bosrijke heuvels worden afgewisseld  door uitgestrekte velden. Ook zijn er kleine meertjes en riviertjes. De Saône, Maas en Madon ontspringen hier in de lage Vogezen. Een streek met een rijke geschiedenis en een bijzondere flora en fauna

Wandelen en fietsen in de Vogezen. Vanuit onze B&B kunnen diverse fiets- en wandelroutes worden gevolgd. Uitgebreide informatie en routebeschrijvingen liggen voor u klaar. Wij stelden diverse wandelarrangementen (wandelen in de Vogezen) en ook fietsarrangementen (fietsen in de Vogezen) voor u samen. U kunt dan genieten van de mooie natuur, rust en ruimte.

Toeren met de motor en auto. B&B Vogezen,  Les Quatre Saisons is gelegen op het snijpunt van de Vogezen, de Haute-Marne en de Haute-Saône. Vanuit onze chambres d'hôtes kunt u prachtige ritten maken per motor of auto. Een goede manier om dit mooie gebied te verkennen.  Wij stelden diverse auto- en motorroutes voor u samen. 

Vanaf 1 april worden er bijna elk weekend feesten, rommelmarkten, exposities e.d georganiseerd. Meer informatie hierover vindt u in onze activiteitenkalender. Dicht bij onze chambre d'hôte zijn enkele leuke restaurantjes gevestigd met mooi uiticht over een meer of riviertje.

Les Quatre Saisons heeft 4 sfeervolle kamers elk met eigen badkamer en toilet. Verschillende dagen per week wordt er een 3-gangen diner voor de gasten bereid (table d'hôte).  Als u speciale wensen heeft zullen wij  daar rekening mee houden.

Voor gezamenlijk gebruik staan de gasten een eetkamer, woonkamer, tuin en boomgaard met zwembad (verwarmd door zonnepanelen) ter beschikking. Wifi is ook gratis beschikbaar.

Kortom een fijne manier van overnachten  in onze B&B in de Vogezen

Uiteraard is het niet alleen mogelijk om uw vakantie, lang weekend of midweek door te brengen in onze bed & breakfast in de Vogezen. Les Quatre Saisons is ook geschikt als tussenstop (overnachten langs de A31) van of naar uw bestemming in Zuid Frankrijk of Spanje. 

 

View the embedded image gallery online at:
https://www.lqs.nl/nl/#sigProGalleria5af239a60b

Contact

image1

 

Het adres:
Les Quatre Saisons
13 Petite Rue
88410 Martinvelle
Frankrijk

Telefoon:
Tel.: Frankrijk:  

0033-329099302 

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Les Quatre Saisons Chambres d'hotes 

Reserveren

 

Copyright © Chambres d'hôtes Les Quatre Saisons - Vogezen - B&B Vogezen - Wandelen Vogezen -  Fietsen Vogezen - Sitemap - Ontwikkeld door BURO210